Coordinator
16 - 24 uur per week
Werkzaamheden
-
Rechterhand van de directie in de algemene bedrijfsvoering
- Het coördineren van een team, en 1 winkel.
- Bevorderen van collegiale samenwerking en klantvriendelijkheid
- Sociale sfeer uitdragen naar het team en de klanten
Competenties
-
Relevante werkervaring, bij voorkeur in de horeca
-
Ervaring met leidinggeven en talent voor positief delegeren
-
Gastvrij, collegiaal, initiatiefrijk en ondernemend
-
Bestand zijn tegen piekbelasting
-
Interesse in volwaardige en biologische voeding
Sociale en ondernemende bedrijfscultuur
Bij Soup en Zo hebben we persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van samenwerking concreet ingebed in onze bedrijfsstructuur. In alle functies bieden we optimale ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Zelforganisatie, gelijkwaardigheid en verbinding zijn daarbij onze kernwaarden. Het resultaat is een ondernemend, enthousiast en collegiaal team.
Wat staat daar tegenover?
Salariëring is gebaseerd op de horeca-CAO. Onze intentie is een duurzame werkrelatie met een vast contract. Proefperiode is een maand. Hoewel iedereen zijn/haar eigen functie heeft, vraagt de kleinschalige bedrijfsvoering om een flexibele invulling daarvan.
Spreekt de vacature je aan? Reageer dan voor 7 juli door invulling van het sollicitatieformulier of mail een brief en cv naar margriet@soupenzo.nl.